Juventus superstar gav en glimt av sitt liv av lyx efter att ha delat en bild av paret som låg på en säng ombord på en privat jet. Som hans fans har förberett en Juventus tröja för att jubla för honom.

Den 24-årige modellen har nyligen visat sin lyxiga diamantring medan hon njuter av en kort semester med sin make i London. Den tidigare Real Madrid-stjärnan var klädd i en svart träningsbyxa och en jean, medan Georgina alla ut i denim med röd handväska. Båda var eskorteras till en personbärare. Ge barn den bästa presenten är Fotbollströjor Barn.

Följ rykten om det möjliga bröllopet av Cristiano Ronaldo och Georgina Rodríguez. Om några dagar sedan sade den portugisiska tidningen Correio da Manhã att länken var på väg och att paret hade förseglat sitt engagemang för partnerskap värda till 8 000 euro.

تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 29 آبان 1397 | نظرات ()

Manchester City besegrade Jose Mourinhos Manchester United med en marginal på 3-1 på Etihad Stadium i vad som var det första Manchester-derbyen i säsongen. Du kan få ditt barn att bära Billiga Fotbollströjor för att titta på spelet.

Alla ögon var fokuserade på fotbollen som City införde sin dominans över United och återkrävde sin plats på toppen av Premier League-tabellen. Fans som bär Manchester City tröja i spelet för deras favoritlagsbränsle. Kom den tolfte minuten och staden hade ledningen. Raheem Sterling böjde en boll till Bernardo Silva som borrade bollen över rutan, Sergio Aguero kan ha fallit över försök att ansluta, men David Silva var Wiley tillräckligt för att styra passet och lash bollen förbi de Gea från nära håll.

Efter att ha spelat bollen i mittfältet klärde Bernardo Silva bollen in i straffområdet där ilkay Gundogan uppvisade en perfekt första touch för att kontrollera och lugnt slå bollen in i mål.

:: بازدید از این مطلب : 19
|
|
|
تاریخ انتشار : چهار شنبه 23 آبان 1397 | نظرات ()

Real Madrid tog ett stort steg mot att klara en plats i Champions League-utspelningsfasen med en 5-0-rutt av Viktoria Plzen som Karim Benzema gjorde två av fyra första halvleksmål för de spanska jättarna. Om du förväntar dig samma Fotbollströjor Barn, så kan du komma till vår hemsida.

Öppnaren kom efter att Sergio Ramos flydde straff för en armbåge på Milan Havel, men det gick inte att stoppa besökarna när Casemiro förlängde sin ledning i 23: e minuten. Du kan få ditt barn att bära Real Madrid tröja för att titta på spelet. Gareth Bale hade inte presterat sedan 19 september, men Welshman avrundade en spektakulär första halvlekskärm med en härlig volley för att avsluta sin mini måltorka.

Madrid nu toppar gruppen på head-to-head rekord efter Roma slog CSKA Moscow 2-1 i början av starten. De kommer att kvalificera sig med en seger mot Roma på matchdagen fem.

:: بازدید از این مطلب : 8
|
|
|
تاریخ انتشار : پنج شنبه 17 آبان 1397 | نظرات ()

Borussia Dortmund var gjord för att klara sig av en mycket bestämd Union Berlin-sida, men en sista minuten straff från Marco Reus hjälpte dem att vinna en 3-2-seger och säkra en plats i tredje omgången av DFB-Pokal. Om du förväntar dig samma Billiga Fotbollströjor, så kan du komma till vår hemsida.

Sebastian Polter utjämnade för huvudstadsklubben efter pausen och efter att Maximilian Philipp återställde värdens ledning tog anfallaren slips till extra tid med en sista minuts header. Fans som bär BVB Borussia Dortmund tröja i spelet för deras favoritlagsbränsle. Christian Pulisic har sagt att han inte uppmärksammar rapporter som länkar honom med ett drag från Borussia Dortmund.

Utlåningen Barcelona framåt har inte funnits sedan han drogs tillbaka på halvtid i Dortmunds 4-0 seger över Stuttgart den 20 oktober, ett spel där han förlängde sitt målskick till sex direkt för klubben och landet.

:: بازدید از این مطلب : 14
|
|
|
تاریخ انتشار : پنج شنبه 10 آبان 1397 | نظرات ()

Ronaldo gjorde två mål då Juventus kom bakom för att vinna i nedslagshotat Empoli 2-1 på lördag och behålla sin oslagna start i Serie A. Sätt på din Billiga Fotbollströjor för att se spelet är den bästa aktiviteten.

Cristiano Ronaldo avfyrade Juventus sju poäng klart i Serie A med en matchande vinnare i en hårdförtjänt 2-1 seger på Empoli. Om du förväntar dig samma Juventus tröja, så kan du komma till vår hemsida. Med det sätt som de spelade för ganska mycket hela spelet, behövde de ett ögonblick av magi att hända om de ville göra anspråk på alla tre punkter och gå tillbaka till Turin segrande.

Ronaldo skickade Provedel den felaktiga vägen från platsen för att göra poäng för det tredje ligaspelet som körde och få Juve-nivå på 54 minuter.

:: بازدید از این مطلب : 18
|
|
|
تاریخ انتشار : سه شنبه 8 آبان 1397 | نظرات ()

Redan efter två minuter klev Nelson Semedo in från högerkanten, hittade till Lionel Messi som med en fin genomskärare friställde Coutinho som i sin tur placerade in 1–0 i krysset. Fans som bär Fotbollströjor Barn i spelet för deras favoritlagsbränsle.

Efter mål av Philippe Coutinho och Lionel Messi ledde Barcelona med 2–0 efter tolv minuter. Tre minuter senare var olyckan framme. Messi kolliderade med en motståndare och landade illa. Du vill fira segern med dem, då kan du välja din Lionel Messi tröja på vår hemsida. Messi missar bland annat onsdagens möte med Inter i Champions League men också El Clasico mot antagonisten Real Madrid på lördag.

Inter och Barca har vunnit sina två matcher i matchens match tre och Icardi tror att Serie A-sidan kan gå tå-till-tå med LaLiga-mästarna i frånvaro av Messi.