نوشته شده توسط : Alisa

Han har gjort det igen, Zlatan Ibrahimovic. Med sitt hattrick såg han till att Manchester United vann med 3-0 i Europa League. Zlatan Ibrahimovic blev hattrickhjälte mot älsklingsmotståndaren St Etienne. 35-årig har nu gjort 17 mål i 14 matcher i Red Devil Billiga Fotbollströjor mot den franska klubben.

Zlatan ordnade en frispark strax utanför straffområdet. Han tog den själv och sköt ett lågt skott som styrdes in via franska spelare, bollen hade knappt styrfart när den rullade över mållinjen till 1–0. I den andra halvleken var det dags för svensken på nytt. Återigen krävdes det ingen större insats från Ibrahimovic - och på en retur från Ruffier kunde Zlatan peta in 2-0. Med tre minuter kvar att spela fullbordade han sitt hattrick genom att kliva fram och säkert placera in sitt tredje mål för kvällen, den här gången från straffpunkten. Zlatans mål var 17 i 14 matcher i Manchester United tröja mot Saint-Etienne, vilket innebär att den franska klubben är laget som Zlatan Ibrahimovic gjorde flest mål mot i hans karriär.

Varje gång jag har spelat mot Saint-Etienne har det med hårt jobb blivit ett par mål. Jag gjort några mål i kväll och förhoppnigsvis kan jag göra samma sak nästa vecka, säger han enligt BBC. Zlatan menar dock att det är viktigt att klubben behåller fötterna på jorden och inser att ingenting är klart ännu.

مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 29 بهمن 1395 | نظرات ()

2017 har börjat tufft för Liverpool, när Tottenham kom på besök hade man fortfarande inte vunnit efter årsskiftet och sjunkit till en femteplats i tabellen. Mardrömmen är över. Sadio Mané klädd röd Billiga Fotbollströjor satte båda målen i 2-0-segern mot Tottenham. Och fixade Liverpools första ligaseger för året.

Liverpool reste sig ur krisen och chockade Tottenham. Saido Mané avgjorde toppmötet – med två blixtsnabba mål.

Redan efter 16 minuter rann Mané igenom och satte 1-0 högt bakom Lloris, och det dröjde bara ytterligare två minuter innan han satte tvåan bakom ett skakat Tottenham-försvar. Båda lagen hade ytterligare ett par bra lägen att göra mål även i andra halvlek, men matchen slutade 2-0 till Liverpool. Liverpool fans var alla visar deras stora applåder till antalet 19 Liverpool tröja Sadio Mané. –Det blir väldigt, väldigt svårt att komma i kapp dem. Vårt mål måste vara att nå topp fyra. Förhoppningsvis kan vi fortsätta att vinna matcher, sade Mata.

En tung förlust för Tottenham som därmed riskerar att halka efter serieledande Chelsea, som vid seger mot Burnley ökar ledningen med 12 poäng. Liverpool ligger nu en poäng efter tabelltvåan Tottenham, tio poäng efter serieledande Chelsea.

:: بازدید از این مطلب : 14
|
|
|
تاریخ انتشار : دو شنبه 25 بهمن 1395 | نظرات ()

Tre röda kort, straffmiss och mål och chanser åt båda håll - semifinalreturen i Copa del Rey mellan Barcelona och Atlético Madrid hade det mesta. Barcelona spelade 1-1 hemma mot Atletico Madrid och är klart för final i spanska cupen efter 3-2 totalt efter två matcher i tungviktsmötet. Alla Barcelona spelare bar Billiga fotbollströjor kram tätt för att fira sin seger, därmed är katalanerna redo för sin fjärde raka cupfinal i Spanien.

Matchen inleddes i ett högt tempo med chanser åt båda håll. Där saknas Luis Suarez som blev utvisad målskytt på CampNou i kväll. I slutminuterna av den första halvleken tog Barca ett stort steg mot finalen. Leo Messi sköt ett skott som tvingade fram en målvaktsretur. Luis Suarez höll sig framme och petade in 1-0. Fläktar i FC Barcelona tröja var alla visar deras stora applåder och beröm för Suarez. - Fansen var nyckeln till att ta oss dit, säger managern Luis Enrique.

I den 83:e minuten skulle gästerna ändå skapa dramatik i mötet. Antoine Griezmann stod för en briljant pass och serverade Kevin Gameiro öppet mål till 1-1.

I matchens sista ordinarie minut visades även Luis Suarez ut. Anfallaren fick sitt andra gula kort på kort tid efter att ha varit uppe med armbågen i en duell.

Efter matchen tackade Barca-managern Luis Enrique fansen för stödet. Barcelona kommer att möta segraren i mötet Alavaes och John Guidettis Celta Vigo, som spelar i morgon.

|
|
|
تاریخ انتشار : چهار شنبه 20 بهمن 1395 | نظرات ()

Manchester United reser till LeicesterCity på söndag eftermiddag. Manchester United vann, 3–0, mot krislaget Leicester. Framgången sätter för Zlatan Ibrahimovic - han gjorde sitt 15: e mål i Manchester United Billiga fotbollströjor i Premier League.

Två mål på kort tid i slutet av första halvlek – och så var tillvaron trevlig igen för alla som håller på Manchester United. Även Zlatan Ibrahimovics alla beundrare fick sitt. Nu hyllas svensken i de engelska tidningarna. "Han utstrålar kvalitet", skriver Daily Mirror.

Vid 35 års ålder är Zlatan den äldsta spelaren någonsin att göra 15 mål eller fler i Premier League, något The Sun hyllar honom för. Men Zlatan alltid använda sina subtila färdigheter för att erövra fans, nu är han den bästa målskytt i Manchester United tröja här säsongen.

Ibrahimović gjorde 2–0 i den 44:e minuten, med ett distinkt avslut, på Antonio Valencias fina inspel. Zlatan är fantastiskt. Men det här kommer inte som någon överraskning. Kanske för andra, som inte känner honom, men inte för mig, säger tränaren José Mourinho.

Zlatan är nu uppe på totalt 20 mål den här säsongen – alla turneringar inräknade – och Henrich Mchitarjan är säker på att det kommer fler.

:: بازدید از این مطلب : 16
|
|
|
تاریخ انتشار : دو شنبه 18 بهمن 1395 | نظرات ()

Barcelona tog första kontakten med 1-0 borta mot Real Sociedad i klubbarnas första kvartsfinalen möte i Copa del Rey. Neymar den matchwinner, som klädd Billiga fotbollströjor har en straffmål i dödtiden för att hjälpa Barcelona vinna. FC Barcelona fotbollsstjärnor har en bra utgångspunkt i jakten på en semifinal plats i spanska cupen i fotboll.

Den ensamme målet gjordes av Neymar på en straff som den brasilianska tvingas även framåt. Neymar i FC Barcelona tröja bröt dödläget när han var hackad i rutan Aritz Elustondo, damning sig ner och skjuta hem från platsen efter 21 minuter. Ett skönt mål för Barcelona som har haft svårt att besegra Real Sociedad på resande fot.

Båda lagen kämpade hårt under andra halvåret med några entydigt chanser, men Messi kom nära när han piskade en frispark snävt över. Hemmalaget hade svårt att hota Barcelonas defensiv och fick inte många chanser i första halvlek, medanBarcelona inte heller serveras den välbekanta kraft i spelstil under hela matchen.

Resultatet stod sig matchen ut och innebär att ”Barça” för första gången vann på bortaplan mot Sociedad sedan 2006/07.