نوشته شده توسط : Alisa

Intensiteten var toppbetyg, som Manchester United och Liverpool delas med 1-1 i söndagens fotbolls bang. Zlatan Ibrahimovic blev poängräddare för sitt Manchester United med ett sent mål i prestigemötet med Liverpool på Old Trafford. Fans klädda United Billiga Fotbollströjor var alla visa sin applåder för den stora svensken.

Det var en av de mest efterlängtade showdown i fotbollsvärlden när Manchester United hemma på Old Trafford tog Liverpool. Showdown var exakt lika intensivt som man kunde ha hoppats.

Manchester United var rejält illa ute i stortmatchen mot Liverpool. Då klev Zlatan Ibrahimovic fram. Målet var Ibrahimovics 14 i Premier League den här säsongen i Manchester United tröja – ett mål som innebär att han nu toppar skytteligan tillsammans med Chelseas Diego Costa och Arsenals Alexis Sanchez. Zlatans nick gick över målvakten, ribba in och en Liverpoolförsvarare slängde sig hejdlöst för att få bort bollen utan att lyckas.

1-1 stod sig matchen ut, vilket gör att United ligger kvar på sjätte plats i tabellen medan Liverpool gick förbi Arsenal upp på tredje plats bakom Tottenham och serieledande Chelsea.

مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 27 دی 1395 | نظرات ()

Real Madrid är klart för kvartsfinal i Copa del Rey. Real Madrid vann den första åttondelsfinalen i Copa del Rey med 3–0. Real Madrid udvide deres ubesejrede løb til 40 spil, bryde Barcelonas rekord for spanske klubber. Real Madrid cheftræner Zinedine Zidane og hans mænd i Billiga Fotbollströjor knus stramt for at fejre deres nye plade. Vid minst oavgjort skulle Real gå om Barca och upp på 40 raka matcher utan förlust, och därmed slå rekordet helt.

I den tionde matchminuten tog hemmalaget ledningen då Danilo gjorde självmål för Real Madrid. Marco Asensio kvitterade för huvudstadslaget i den andra halvleken och Sevilla behövde då göra ytterligare fyra mål för att säkra avancemang i cupen. Gareth Bale saknades på grund av skada och Cristiano Ronaldo vilades från kvällens match. Karim Benzema startade på bänken, men hoppade in med kvarten kvar.

Karim Benzema klädd Real Madrid tröja kvitterade till 3-3 i tilläggstid i cupmötet med Sevilla för att hjälpa laget att skapa nytt rekord. Men fransmannens mål är viktigt för Real Madrids mäktiga svit - det är lagets 40:e match utan nederlag. Därmed slog klubben spanskt rekord. Real Madrid är nu vidare till kvartsfinal i den spanska cupen, med sammanlagt 6-3.

:: بازدید از این مطلب : 30
|
|
|
تاریخ انتشار : جمعه 24 دی 1395 | نظرات ()

Juventus återvände till vinnande sätt efter parentesen i Super Cup och öppnar väl 2017 lätt slå Bologna 3-0 på kvällen att skjuta upp sista matchdag. Två mål från Higuaín och stringens Dybala, fläktar klädda i vitt svart Billiga Fotbollströjor var alla visar sin lovord för dessa två kille.

Nu Allegri team återvände till plus fyra på den andra (med ett spel i handen) och har gjort det igen och nådde 26 raka segrar på Stadion. Bäst av Contes Juve (med samma Allegri deltagande), som hade stannat vid 25.

Allegri terrasse ryggen fyra. Pjanic och framåt Dybala bakom Higuain. Donadoni främre spetsen av höger, med stöd av Krejci och Di Francesco. Sju minuter och en pärla Higuaín fortsätter Juve. Higuaín är mannen i natten i Juventus tröja på planen. Med hjälp av vertikalt Pjanic, vänder Pipita i farten höger, Mirante berör men inte tillräckligt. Allegri team styr spelet utan problem och 41 'dubbel.

Loppet ändrar inte i den andra halvan. 55 'Juve droppar trion med den andra nätverk av Higuain. Lichtsteiner går som ett tåg på höger, korsa centrum alla försvarare går på det första inlägget, centrumområdet istället Pipita krosshuvud ensam.

:: بازدید از این مطلب : 16
|
|
|
تاریخ انتشار : چهار شنبه 22 دی 1395 | نظرات ()

Wayne Rooney blev historisk målskytt när hans Machester United krossade Reading och i FA cupens tredje omgång efter 4-0 på Old Trafford. Med målet mot Reading tangerade Wayne Rooney Sir Bobby Charlton som klubbens bästa målskytt någonsin i en Man United Billiga fotbollströjor.

Lagkaptenen får alltså en ny chans – mot Reading på lördagen – att tangera Bobby Charltons målrekord (249 mål) för klubben. Rooney står på 248. United jagar sin åttonde raka seger, men mest av allt en plats i fjärde omgången i världens äldsta turnering.

Det var inte ett av hans vackrare mål i Manchester United tröja, men ett av de allra mest speciella. Det tog bara sju minuter för Rooney att tangera rekordet, när han gjorde 1-0 för United hemma mot Reading.

Det är en stolt stund, att göra det i en storklubb som Manchester United. Det är en stor ära att spela för den här klubben och att vara där uppe tillsammans med Sir Bobby. Förhoppningsvis är jag snart ensam där uppe, säger Rooney till BT Sport.

I stället för Rooneys historiska bedrift toppade de upp sajten med att landslagsmannen inte fick till ett tröjbyte med Readings George Evans ute på planen, som enligt tv-bilderna ignorerade Rooney. Wayne Rooney menar att det här är fel fokus efter att han tangerat rekordet.

:: بازدید از این مطلب : 29
|
|
|
تاریخ انتشار : دو شنبه 20 دی 1395 | نظرات ()

Arsenal stod för en mirakulös upphämtning mot Bournemouth när man avslutade sitt hektiska julschema. Slutresultatet skrevs till 3-3 efter ett sent kvitteringsmål av Olivier Giroud. Olivier Giroud blev en hjälte i en Arsenal Billiga fotbollströjor- och firas med en anmärkningsvärd målgest stilar.

Det blev en kämpig kväll för Arsenal. Bournemouth inledde bäst och tog ledningen i den 16:e minuten. Men efter Alexis Sanchez nickreducering i 70:e minuten gjorde Lucas Perez Arsenals andra mål fem minuter senare och efter en tufft dömd utvisning av Simon Francis i 81:a minuten ökade Arsenals tryck ytterligare. Olivier Giroud gjorde mål för tredje matchen i rad och blev poängfixare då han nickskarvade in 3–3-målet på tilläggstid.

Precis som två dagar innan, Olivier Giroud var i fokus för gästerna. Olivier Giroud klädd Arsenal tröja nådde toppen av en stolpe och slog bollen i bortre hörnet. – Jag är glad över att ha hjälpt laget. Men jag är ändå besviken, säger Giroud. Fransmannen firade på ett underligt sätt, han gjorde en målgest som påminde om hans snygga mål med klacken i förra omgången mot CrystalPalace.

Upphämtningen till trots innebär inte resultatet speciellt goda nyheter för Arsenal, som tappar mark i toppen och kan ramla ned till femte plats om Tottenham slår Chelsea i kvällens derby i London.