نوشته شده توسط : Alisa

Hoppet om Champions League-spel nästa säsong lever för Arsenal, efter seger hemma mot Sunderland. Alexis Sanchez två mål mot Sunderlands noll gör att förhoppningen om en plats i fotbollens finrum lever fram till den sista omgången. Alexis Sanchez är utan tvekan Arsenal Frälsare i en röd Billiga Fotbollströjor.

Arsenal är på väg att misslyckas med att ta en Champions League-plats för första gången på 20 år. Och den svaga säsongen har fått Londonklubbens fans att rikta ilska mot inte minst tränare Arsene Wenger.

När mötet satte igång var det ett halvfullt Emirates Stadium som välkomnade spelarna. Som så många gånger förr var det Alexis Sanchez som fixade segern. I den 72:a minuten prickade chilenaren in det förlösande 1-0-målet och innan tillställningen var över hade anfallaren också hunnit med att sätta dit 2-0, hans 23: e mål i en Arsenal tröja för säsongen.

Fullträffen blev matchens sista och de rödvita bärgade segern med 2-0. Arsenal gör det bra när matchen började gå mot sitt slut, men det var i övrigt en medioker insats. Med en omgång kvar placerar sig Arsenal som femma, en poäng bakom Liverpool som innehar fjärdeplatsen.

مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 27 ارديبهشت 1396 | نظرات ()

Real Madrid fortsätter att vara beroende av sig själva för att vinna den spanska ligan. I matchen av den 37: e och näst sista rundan slog Real Madrid Sevilla 4-1. Spelets man tveklöst fortfarande Cristiano Ronaldo, som klädde på Billiga Fotbollströjor gjorde två gånger, alla fans var jublade för Ronaldo.

Den portugisiska superstjärnan hittade baksidan av nätet i den första halvan av Los Blancos match mot Sevilla för att nå milstolpen. Ronaldo gjorde sitt 400: e mål med en Real Madrid tröja för att bli den första spelaren för att nå det landmärket för klubben efter att ha gjort mot Sevilla. Målet tar också den portugisiska superstjärnan till 365 mål i Europas ligaspel, och knyter honom till andra gången med tysk legend Gerd Muller.

Madrid hävdar att Ronaldo redan hade registrerat 400 Blancos mål, klubben har tillskrivit en 2010-frispark mot Real Sociedad, avböjt till nätet från Pepes tillbaka till portugisiska. Även om hans höjdpunktsrulle fylls med dussintals, kanske hundratals, av strålande mål, kom 400-talet helt enkelt.

Zidanes lag har nu 87 poäng, detsamma som Barcelona som slog Las Palmas. På onsdag, om Real Madrid ritar eller slår Celta, kommer det att flytta till framsidan av ligan och kan fira nästa helg i Malaga.

:: بازدید از این مطلب : 31
|
|
|
تاریخ انتشار : دو شنبه 25 ارديبهشت 1396 | نظرات ()

Juventus är klart för final i Champions League efter att ha slagit Monaco med 2-1 hemma på Juventus stadion i semifinalreturen. Det blev 4-1 totalt. Det var en fantastisk seger, alla Juventus-fans hade en svart och vit rand Billiga Fotbollströjor jubel för Juventus.

51 raka hemmamatcher utan förlust, och när matchdagarna väl rullar igång är det som om Juventus rituellt och metodiskt prickar av punkterna på ett segerprotokoll. Det är något alldeles särskilt med att komma till Juventus Stadium nuförtiden.

I slutet sjöng Juventus fans och spelarna bar Juventus tröja gick till kurvan och hoppade och dansade för att fira segern. Juventus har i princip säkrat ligatiteln och leder med sju poäng med tre matcher kvar att spela. Laget kan därmed nå en sällsynt trippel i Italien: Champions League, ligan och italienska cupen, något bara Inter klarat av tidigare (2009/2010).

Efter senaste CL-vinsten 1996 har Juventus fyra raka finalförluster, senast 2015. Veteranmålvakten Gianlugi Buffon, 39, saknar bara en Champions League-titel i sin karriär. Nu får han en ny chans att lyfta den åtråvärda pokalen.

:: بازدید از این مطلب : 23
|
|
|
تاریخ انتشار : چهار شنبه 20 ارديبهشت 1396 | نظرات ()

Arsenal mot Manchester United, match i storleksordning och betydelse som ett derby, det blir alltid nerv när dessa matcher ska spelas. Tusentals fans drabbade Billiga Fotbollströjor lockades av sammandrabbningen mellan Arsenal och Manchester United.

Arsenals hopp om spel i Champions League nästa säsong lever efter 2-0 hemma mot Manchester United, ett resultat som även betydde slutet för Uniteds förlustfria svit.

Den första halvleken gick i ett bra tempo och dominerades av hemmalaget, där framförallt Aaron Ramsey och Danny Welbeck stod för flera fina löpningar och avslut. Efter en jämn, men ganska tam, första halvlek avgjorde Arsenal med två snabba mål inom tre minuter i början av andra halvlek.

Det sas före matchen att Granit Xhaka, som fick en smäll på vaden förra helgen inte var trolig att starta matchen. Men i stället för bänken hade han Arsenal tröja blev Gunners hjälte när hans 25 meter långa jätte sköt 1 - 0 efter 54 minuter. Sägas ska att bollen tog i Herreras rygg och fick en oväntat bana. 2-0 kom på nick bara tre minuter senare. Danny Welbeck höll sig framm ine i boxen på Alex Oxlade-Chamberlains inlägg.

Segern innebar att Arsenal är kvar på sjätte plats, men nu på 63 poäng, bara två bakom Manchester United och sex bakom fyran Manchester City som just nu har den sista platsen till Champions League.

|
|
|
تاریخ انتشار : دو شنبه 18 ارديبهشت 1396 | نظرات ()

Under tisdagskvällen tog Chelsea ett stort kliv mot att säkra Premier League-titeln. Laget besegrade då Southampton med 4-2 på hemmaplan och har nu sju poäng ner till tvåan Tottenham med en match mer spelad. Diego Costa, bar blå Billiga Fotbollströjor, blev hjälte i spelet för att göra två mål.

Diego Costa hade inte gjort mål på fem raka Premier League-matcher. Costa, som inte nätat på fem matcher, dessa två mål gjorde Costa den näst snabbaste spelaren i Chelsea tröja för att nå 50 Premier League-mål.

Chelseas första heta chans kom i den femte minuten. En chans som dessutom resulterade i ett 1-0-mål. David Luiz lade fram bollen till Diego Costa i dljupled. Costa tog emot och väntade in Eden Hazard. Trots att de båda Chelsea-spelarna var omringade av motståndare lyckades Costa hitta Hazard. Hazard å sin sida lyckades hitta målet med ett kliniskt avslut nere till vänster. Målet följdes av en jämn och underhållande fas av matchen.

54:e minuten. En kort hörna från Cesc Fàbregas till Eden Hazard, tillbaka till Fábregas och inlägg. Ett inlägg som Diego Costa smet före Ryan Bertrand på och nickade in 3-1. En sex matchers lång måltorka var därmed bruten.

:: بازدید از این مطلب : 19
|
|
|
تاریخ انتشار : چهار شنبه 6 ارديبهشت 1396 | نظرات ()

El Clasico mellan Real Madrid och Barcelona blev en sprakande och högdramatisk fotbollstillställning.  Det lockade också tusentals fotbollsfansare Billiga Fotbollströjor att titta på, det var verkligen ett spel som du inte får missa. Till slut fick Lionel Messi sista ordet, när han sköt 3–2 på tilläggstid. Och plötsligt är toppstriden i La Liga vidöppen.

Lionel Messi slogs blodig av Marcelos armbåge. Sen tog han över El Clasico fullständigt. Ett mål gjorde argentinaren samtidigt som han försökte stoppa blödningen från munnen. Det andra – och avgörande – kom med tio sekunder kvar av dramat.

Det borde egentligen inte gå för ett FC Barcelona som är fullare av hål än en innebandyboll att hålla drömmen om La Liga-titeln vid liv, Messi återupptar hoppets eld.  Bollen spelades in till Leo Messi som med ett mycket vackert och behärskat avslut avgjorde matchen med sitt 3-2-mål. Målet var argentinarens 500:e i FC Barcelona tröja.

I Barcelona är det Leo Messi, Neymar och Luiz Suarez som måste göra det. Det räcker när Leo Messi är så omänskligt bra som på söndagen men över en säsong kommer det troligen inte ta dem hela vägen.

För Real Madrid är fortfarande – i kraft av en match mindre spelad – storfavorit till att ta hem La Liga. Trofén är fortfarande deras att förlora. Det kan inte ens världens bäste fotbollsspelare ändra på.

:: بازدید از این مطلب : 28
|
|
|
تاریخ انتشار : دو شنبه 4 ارديبهشت 1396 | نظرات ()

Manchester United är klart för semifinal i Europa League. Manchester United har haft en tuffare afton än vad de hade hoppats på. Trots att vinna spelet var Ibrahimovics skada också en stor förlust för Manchester United. Tusentals Manchester United-fans som bär Billiga Fotbollströjor är nu mycket oroliga för Ibrahimovic.

Marcus Rashford, som visat prov på rejäl oskärpa framför mål tidigare under matchen och missat ett par fina lägen, var mannen som avgjorde. Marouane Fellaini vann en nickduell och just Rashford fick hand om bollen. Den 19-årige bar Manchester United tröja gjorde en bra tur innan han placerade bollen i ett mål med sin vänstra fot. Tidigare under matchen hade Henrikh Mkhitaryan gett hemmalaget ledningen innan Sofiane Hanni kvitterat.

I den absolut sista sekunden, i den 91:a matchminuten, landade svensken riktigt illa efter en duell. Han tog sig för höger knä och grimaserade av smärta innan han fick ledas av planen. Nytt kontrakt eller inte, lindrigt eller allvarligt – en sak är säker: Manchester United har behövt Zlatan. Det har inte varit riktigt så fantastiskt som båda hade hoppats på, men det skulle i alla fall krönas med en europeisk titel i Stockholm.