نوشته شده توسط : Alisa

Med sin huvudtränare José Luis Mendilibar som avbröts på grund av en avsändning, föll Eibar till 3-0 förlust till Barcelona, som förbättrade sin rekord mot baskiska klubben. Det är värt att du sätter på en Fotbollströjor Barn för att titta på spelet.

Eibar var tæt på at svare igen 10 minutter senere, da Enrich trådt væk fra målet og mødte bolden, som han headede i en bue mod det lange hjørne, men bolden sneg sig lige forbi Ter Stegens mål. I den anden ende var også Roberto tæt på med hovedet, da han med et flot spring kom først på kuglen og pandede den ned mod fjerneste hjørne, men også her gik bolden forbi mål. Sätt på din FC Barcelona tröja för att se spelet är den bästa aktiviteten. Messis mål var 400: e karriären i spanska toppflygningen, vilket ytterligare förlängde hans långsiktiga dominans i en liga som han återigen leder i poäng på säsongen.

Luis Suárez gjorde två mål, och Lionel Messi lade till en annan i mellan som FC Barcelona cruised till en 3-0 seger över Eibar i La Liga på söndags kväll på Camp Nou.

مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 27 دی 1397 | نظرات ()

Manchester United borstade bort hotet om att läsa för att flytta bekvämt till nästa omgång av FA Cup och spela in sin femte raka seger under Ole Gunnar Solskjaer. Första halvleken från Juan Mata - från straffplatsen - och Romelu Lukaku säkrade vinsten. Om du förväntar dig samma Billiga Fotbollströjor, så kan du komma till vår hemsida.

Manchester United försvar för den suspenderade Eric Bailly, gjorde en sista dunk tackla på Salomon Rondon att sona för sitt eget absent-minded spel i 15: e minuten. Du kan få ditt barn att bära Manchester United tröja för att titta på spelet. Pogba skickade ett skott brett och Dubravka fick igen en bit lycka till United pressar, då han nästan lyckades snuffa Mata när bollen bröt till spanjoren.

United grep nästan en sekund på halvlek när Romelu Lukaku raced igenom på mål, men Moore återhämtade sig och höll upp anfallaren vars skott misslyckades med att besvära Jaakkola.

:: بازدید از این مطلب : 18
|
|
|
تاریخ انتشار : سه شنبه 18 دی 1397 | نظرات ()

Liverpool lämnar ett mycket starkt 2018 bakom sig och går in till 2019 som tabelletta med 7 poängs försprång till Manchester City när lagen möts på Etihad i ett sexpoängsslag på vägen mot titeln. Om du förväntar dig samma Billiga Fotbollströjor, så kan du komma till vår hemsida.

Liverpool blev hjälpt av Wolves två-placerade Tottenhams nederlag, innan ett hat-trick från Roberto Firmino och mål från Sadio Mane och Mohamed Salah gav dem seger över Spurs nordliga London-rivaler. Sätt på din Liverpool tröja för att se spelet är den bästa aktiviteten. Salah bryter ner högerkanten och utan stöd i mitten väljer han att gå till mål själv, borra ett lågt skott mot den närmaste stolpe som Leno har täckt hela vägen. Bollen går ut för ett hörn, men som du aldrig går ensam ringer ut runt Anfield, rensar Arsenal faran.

Liverpool fick mål från Mohamed Salah, Sadio Mane och ett hattrick från Roberto Firmino när de kryssade till en imponerande 5-1 seger över Arsenal.

|
|
|
تاریخ انتشار : پنج شنبه 13 دی 1397 | نظرات ()

Liverpool besegrade Wolverhampton Wanderers 2-0 på vägen på fredag, med Premier League-ledare som konsoliderade sin position vid toppmötet. Grattis till deras seger hoppas att de kommer att kunna återigen slå på segerns Billiga Fotbollströjor.

Mo Salah öppnade poängen i den 18: e minuten med en smart finish men i en underhållande första halvlek skapade Wolves ett antal chanser genom Adama Traore, Jonny Castro Otto och Matt Doherty. Om du förväntar dig samma Liverpool tröja, så kan du komma till vår hemsida. Serieledande Liverpool fortsätter att imponera. Mot Wolverhampton kom ännu en seger, när Liverpool vann på bortaplan med 2–0. Därmed utökade laget serieledningen i Premier League, där avståndet till tvåan Manchester C nu är fyra poäng.

Wolverhampton tar sig an Fulham i nästa match borta onsdag 26 december 13.30. Liverpool möter samma dag 16.00 Newcastle hemma.