نوشته شده توسط : Alisa

De tre första ligaomgångarna har bjudit på tre raka segrar för Juventus. Men trots alla trepoängare har ett frågetecken kvarstått: vad har hänt med Cristiano Ronaldo. Som hans fans har förberett en Billiga Fotbollströjor för att jubla för honom.

En kvart senare slog Ronaldo till igen då han stod för avslutet på en sylvass kontring. Anfallaren kom ytterst nära att fullborda hattricket kort senare, men misslyckades totalt med sitt avslut på en retur. Det är värt att du sätter på en Juventus tröja för att titta på spelet. Cristiano Ronaldo gjorde en mycket bra andra halvlek i Juventus hemmapremiär i Serie A.

Cristiano Ronaldo presenterat sig för Serie A-publiken. Värvningen från Real Madrid spräckte på söndagen sin målnolla i mötet med Sassuolo - och får man tro statistiksajten Squawka krävdes det 27 skott och 320 minuter innan det första målet kom.

مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 27 شهريور 1397 | نظرات ()

Spaniens tränare Luis Enrique är förvånad över sin tidigare superstjärnan i Barcelona, Lionel Messi, inte med i världens kortspelare av årets kortare. Att ha på sig sina Billiga Fotbollströjor fans kommer att känna sig synd.

Den lilla argentinska uteslutningen från de tre överraskade många fotbollsexperter och fans. FIFPro har bekräftat att de 55 spelarna på sin kortlista har möjlighet att göra sin World XI för året. Som hans fans har förberett en FC Barcelona tröja för att jubla för honom. Messi s Argentina-framtid har varit i tvivel sedan den sydamerikanska sidan dumpades av världscupen av eventuella mästare Frankrike i slutet av 16 scenen.

Rösterna släpptes på måndag, med Juventus Cristiano Ronaldo och Barcelonas Lionel Messi bland stjärnnamnen.

:: بازدید از این مطلب : 11
|
|
|
تاریخ انتشار : سه شنبه 20 شهريور 1397 | نظرات ()

Underdog besökare från Aragon kan ta tröst från deras första 45 minuter där de tog matchen till Barcelona och var bra värde för deras tidiga 1-0 ledning genom Cucho Hernandez. Som hans fans har förberett en Billiga Fotbollströjor för att jubla för honom.

Ett eget mål från Jorge Pulido gav Barca ledningen och Suarez gjorde för första gången i fem matcher i alla tävlingar för att utöka sin fördel, Lionel Messi är i fantastisk form, Luis Suarez har tagit slut på den här säsongen och Philippe Coutinho är alltmer hemma som lagets mittfältmatcher. Grattis till deras seger hoppas att de kommer att kunna återigen slå på segerns FC Barcelona tröja.

Ernesto Valverde uppnådde sin största seger i sin karriär i Barcelona på söndagen med 8-2 segern över Huesca.

|
|
|
تاریخ انتشار : سه شنبه 13 شهريور 1397 | نظرات ()

Mot slutet gjorde Spurs 3-0 vilket gav en riktigt behaglig avslutning på matchen. Harry Kane gjorde ett mål och Lucas Moura gjorde två mål när Spurs ställde till det ordentligt för Jose Mourinho. Det är värt att du sätter på en Fotbollströjor Barn för att titta på spelet.

Briljanta mål från Harry Kane och Lucas Moura gav Spurs en dröm start till andra halvlek med båda målen inom de första sju minuterna av omstarten. Sätt på din Tottenham Hotspur tröja för att se spelet är den bästa aktiviteten. Harry Kane ledde hem Kieran Trippiers hörn på 50 minuter för att få Spurs i ledningen. Lucas Moura fördubblade snabbt sin fördel, när han krullade Christian Eriksens pass över målvakten David De Gea.

Tottenham, under tiden, firade sin tredje vinst på spinnet för att markera en oklanderlig start på den nya säsongen för Mauricio Pochettino män.