نوشته شده توسط : Alisa

Real Madrid är klart för semifinal i Champions League – efter ett stort drama mot mot Bayern München. Cristiano Ronaldo avgjorde, med tre mål, när spanjorerna vann med 4–2 efter förlängning. Fantastiskt spel för Ronaldo, nu Ronaldo bära Billiga Fotbollströjor bli den första spelaren att nå 100 mål.Denna match bjöd på allting och efter en otrolig dramatik så avancerade Real Madrid vidare till sin sjunde raka semifinal i Champions League.

Cristiano Ronaldo kände väl det, och punkterade allt hopp med kvällens tredje mål, 3–2 och sammanlagt 5–3, ensam med framspelaren Marcelo och några decimeter framför densamme. Två gånger offside och hattrick för Crille från Madeira alltså, i en match som faktiskt inte tillhör hans bästa. Cristiano Ronaldo alltid här i Real Madrid tröja för att skapa magi i viktiga ögonblick.Ronaldo bad även fansen efter slutsignalen att de inte skulle bua åt honom, vilket var fallet när Bayern tycktes ha grepp om matchen.

Det var fjärde gången Real Madrid slog ut Bayern München i kvarts- eller semifinal i Champions League. Vid de tre tidigare tillfällena har det slutat med att den spanska huvudstadsklubben har vunnit turneringen.

مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 30 فروردين 1396 | نظرات ()

Det blev ingen rolig tillställning för Chelsea när man på påskdagen resten till Old Trafford för möte med José Mourinhos Manchester United. José Mourinho fick sin revansch när Manchester United tog en stark 2-0-seger mot Chelsea. Det var en viktig seger för Manchester United, spelare och fans hade en Billiga Fotbollströjor var alla jublade av segern.

Att Zlatan Ibrahimovic, som bänkades från start, skulle behöva vila är befängt med tanke på att svensken hade nästan tre veckor ledigt mellan den 16 mars och 4 april. Det var första gången Zlatan Ibrahimovic inledde en Premier Leauge-match på bänken – men han hade ingen anledning att misströsta. Mourinho gav Marcus Rashford chans som en central anfallare och efter sju minuter hade 19-åriga hade Manchester United tröja exploderar i glädje på planen .

Rashford tog emot en djupledspassning från Ander Herrera och var iskall när han ryckte ifrån David Luiz och tryckte in bollen bakom Asmir Begovic. Andra halvlek hade pågått i tre minuter när Ander Herrera fick skottläge innanför straffområdeslinjen. Bollen touchade en täckande Kurt Zouma, ändrade riktning och ställde Begovic.

Resultatet 2-0 stod sig och United tog därmed en urstark seger mot tabellettan. Det innebär att ligatiteln kan vara hotad för Chelsea – Tottenham ligger nu endast fyra poäng bakom och lurar.

:: بازدید از این مطلب : 26
|
|
|
تاریخ انتشار : دو شنبه 28 فروردين 1396 | نظرات ()

Två mål av Cristiano Ronaldo vände den första kvartsfinalronden i Champions League mellan Bayern München och Real Madrid. Den spanska huvudstadsklubben vann, 2–1, på Allianz Arena. De båda målen gör Ronaldo historisk. Han är nu den första spelaren att göra etthundra mål i de europeiska turneringarna. Fans som bar en Ronaldo Billiga Fotbollströjor var alla glada för att fira sin idol nya rekord.

Bland Madrid-fansen och spansk media hade det diskuterats kring ifall BBC skulle starta matchen. Matchen inleds som väntat, Bayern anfaller från start, och allra främst via Real Madrids vänsterkant. Arturo Vidal stod för en stenhård nick som seglade in bakom Jesus Navas till 1-0. Kvitteringen kom tämligen omgående efter halvtidsvilan. Cristiano Ronaldo löpte fint in i straffområdet och slog på volley in 1-1. Ronaldos första CL mål i en Real Madrid tröja sedan den 27 september.

Ronaldo stod även i händelsernas centrum gällande en utvisning. Portugisen skulle även trycka in ledningsmålet. Inhopparen Asensio spelade fram när Ronaldo dök in i boxen och petade in 2-1 - hans 100:e mål i Europaspel.

De mesta mästarna styr fortfarande över Europa, den meste målskytten avgör alltjämt de stora matcherna. Tiderna förändras, åren går. Real Madrid och Cristiano Ronaldo består.

|
|
|
تاریخ انتشار : جمعه 25 فروردين 1396 | نظرات ()

Barcelona visade att storförlusten mot PSG för snart två månader sedan inte var en engångsföreteelse när de åkte till Turin, ställde ut skorna och förlorade med 3-0 mot ett inspirerat Juventus. Nästan alla Juventus supportrar bar en svart vit rand Billiga Fotbollströjor var jublade för att fira denna stora vivtory.

Stor segerorganisatör blev Paulo Dybala med dubbla klassmål. Hemmalaget fick en drömstart på matchen. Redan i den sjunde minuten gav Paulo Dybala Juve ledningen med ett mycket vackert, knorrat avslut i det bortre hörnet. Dybala var skoningslös när han fick chansen med vänsterfoten i den första kvartsfinalen mot Barcelona. Redan i den sjunde minuten visade 23-åriga i Juventus tröja från Laguna Larga i centrala Argentina, att han är en av Europas vassaste anfallare.

En perfekt stickare i djupet frispelade Andres Iniesta, men hemmakeepern Gianluigi Buffon gjorde en avgörande räddning. Några sekunder senare stod det 2–0 till Juventus. Dybalas andra mål i matchen påminde om det första. Nu serverades han en snett inåt bakåt-passning av Mario Mandžukić, kroaten som har skolats om till vänsterytter.

Barcelona inledde den andra halvleken bra. Passningsspelet var rakare, snabbare och laget skapade några reduceringschanser. Gianluigi Buffon höll dock tätt och i den 55:e minuten gjorde Juventus 3–0.

Segern gör att Juventus förlängde sin långa förlustfria svit, till 22 matcher, på hemmaplan i Champions League. Nu har laget ett bra utgångsläge inför returen i Spanien.

:: بازدید از این مطلب : 28
|
|
|
تاریخ انتشار : چهار شنبه 23 فروردين 1396 | نظرات ()

Bayern München flyttade ett stort steg närmare att vinna en femte successiva Bundesliga titeln efter en lätt seger över Borussia Dortmund i Der Klassiker. Tusentals Bayern fans klädd Billiga Fotbollströjor var alla glada för att fira för sitt lag stora seger.

Bayern München krossade Borussia Dortmund 4-1 på lördag, utan att få ut av tredje växeln, underströk det både bayrare hänsynslösa maskiner och överflöd av vapen.

Det kan ha varit ett halvt dussin mål för Bayern. Ledarna var 2-0 upp i öppningen 10 minuter, Franck Ribery första gången skott att bryta dödläget. Robert Lewandowski fördubblades ledningen på en frispark innan Raphael Guerreiro minskade underskott. Nu Lewandowski med mål nr 25 på säsong i Bayern München tröja att dra nivå med Aubameyang. Arjen Robben gjorde 3-1 innan Lewandowski straffområde förseglade en övertygande seger.

Segern restaurerade Bayern 10-poängs ledning vid toppmötet efter RB Leipzig seger över Bayer Leverkusen tidigare på lördag med bara sex omgångar kvar. Carlo Ancelotti sida ser ostoppbar när de närmar sig ett rekord 27 tyska titeln och ändå ha en europeisk och nationell diskant i siktet.

:: بازدید از این مطلب : 34
|
|
|
تاریخ انتشار : دو شنبه 21 فروردين 1396 | نظرات ()

Manchester United var på väg mot sin andra förlust på hemmaplan i Premier League. Zlatan Ibrahimovic räddade en poäng från straffpunkten i matchens sista minut, men mentalt var 1 - 1 hemma mot Everton en förlust. Es war Zlatan, rettete den Red Devil wieder, der rote Billiga Fotbollströjor in der Verletzungszeit zog.

Everton tog ledningen i den 22:a minuten, när mittbacken Phil Jagielka bjöd på en akrobatisk spark som fick bollen att slinka mellan Manchester United-keepern David De Geas ben efter en hörna.

United försökte trycka på för att få in en kvittering och i paus bytte man in den nyligen skadade stjärnan Paul Pogba. Men hemmalaget hade svårt att få hål på Everton. Med 20 minuter kvar att spela hittade Zlatan Ibrahimovic nätet, men då höjde den assisterande domaren sin flagga för offside och målet dömdes bort. Målet var Zlatans 16:e i Premier League den här säsongen i Manchester United tröja.

Ibrahimovic trodde att han kvitterat till 1-1 med 20 minuter kvar av matchen men fick målet underkänt för offside, en hårfin sådan. Efter många om och men blev det en comeback att minnas, både för United och lagets supersvensk. Med detta resultat slösades ytterligare en chans att knappa in på toppen bort.

:: بازدید از این مطلب : 51
|
|
|
تاریخ انتشار : چهار شنبه 16 فروردين 1396 | نظرات ()

I Brasilien är det desto muntrare miner. Landet blev i natt som första nation klart för VM i Ryssland 2018. Segern mot Paraguay var den åttonde raka i kvalet för Neymar & co som toppar Sydamerikas VM-kvalgrupp överlägset – nio poäng före tvåan. Neymar, bar Barcelona man Billiga Fotbollströjor med armbandet för första gången på över ett år att spela huvudrollen i Selecao seger över Paraguay.

Tio minuter före paus väggspelade Philippe Coutinho med Paulinho innan han sköt ett lågt skott från distans som gick in vid paraguayanske målvakten Antony Silvas högra stolpe. I andra halvlek kom mycket att handla om Neymar. Efter sju minuter fick han en billig straff som han själv tog hand om, men Antony Silva lyckades rädda. Neymar bar Brasilien matchtröja hade även en 3-0 mål underkänt för offside innan Marcelo kom så småningom till tredje klass fortfarande med fyra minuter kvar.

Men som sagt mer av Neymar ödmjukhet än det gjorde om Brasiliens senaste tiden. De två föregående åren hade tagit lite men frustration för Barcelona mannen som på formen kan mycket väl vara den bästa spelaren på planeten just nu. Det är nu åtta segrar i rad för Brasilien, med 23 gjorda mål och två medgav. En plats i VM är alla men bekräftade.

:: بازدید از این مطلب : 29
|
|
|
تاریخ انتشار : جمعه 11 فروردين 1396 | نظرات ()

Lionel Messi kommer att stängas av i två till fyra matcher för att ha förolämpat en assisterande domare under Argentinas VM-kvalmatch mot Chile i förra veckan. Det var en stor chock för Argentina förlust deras hjälte att bära nationell Billiga Fotbollströjor i VM kvalet.

Beslutet om fyra matchers avstängning från Internationella fotbollsförbundets (Fifa) disciplinkommitté kom bara några timmar före Argentinas match mot Bolivia i La Paz.

För ett par dagar sedan besegrade Argentina Chile i det sydamerikanska VM-kvalet. Föga överraskande var det Lionel Messi som blev tungan på vågen för Argentina då han satte matchavgörande 1–0 från straffpunkten. Men efter matchen blev det rejält irriterat. Barça-stjärnan hamnade i bråk med domaren Sandro Meira Ricci och enligt tidningen Olé ska Messi ha sagt "Vem är du? Du ligger med din egen mamma" till den brasilianske domaren.

Detta innebär att 29-åringen har nu ingen chans att bära Argentina matchtröja att träffa Bolivia på kvällen och sedan Uruguay, Venezuela och Peru under hösten. Han hinner dock spela den sista gruppmatchen mot Ecuador som är den 10:e oktober.

Argentina ligger trea i det sydamerikanska VM-kvalet, åtta poäng efter ledande Brasilien. Vi kan nu bara önska lycka till Argentina utan Lionel Messi.

|
|
|
تاریخ انتشار : چهار شنبه 9 فروردين 1396 | نظرات ()

Sverige tog en säker seger mot Vitryssland med 4-0 i VM-kvalet på nationalarenan Friends. Emil Forsberg och Marcus Berg bar gula nationella Matchtröjor Fotboll i bästa spel humör. Emil Forsberg visade vägen med att göra de två första målen.

Sverige tog kommandot direkt och det var inte långt borta från att Marcus Berg skulle kunna inleda målskyttet närmast omgående, men hans genombrottsförsök misslyckades. Sverige dominerade halvleken totalt, men trots fina chanser för bland annat Durmaz, Berg och Forsberg stod sig 1-0 till pausvilan. Målen skulle emellertid trilla in oftare i andra halvlek. Det tog inte många minuter innan Forsberg som var två mål skytt i Sverige matchtröja, men om man ska vara helt ärlig var nog nästan den vitryske målvakten Gorbunov mer ansvarig för målet än Forsberg då det får gå in under kategorin jättetavlor.

Berg ökade något senare på till 3-0 och inte heller den är gången kunde man bara tacka den svenske målskytten utan nu fick även ett tackkort gå till domartrion som dömde bollen som över linjen. Såväl den svenska spelmässiga som målmässiga dominansen fortsatte och med kvarten kvar kom 4-0 när inbytte Isaac Kiese Thelin frispelades och iskallt placerade in bollen vid den bortre stolpen.

Det fjärde målet blev det sista och det var snarast i underkant, men ändå ett starkt resultat av det svenska laget som totalt dominerar mot ett lag som, närmast ofattbart nog, fick oavgjort mot Frankrike.