نوشته شده توسط : Alisa

Det blev 4–2 mellan Liverpool och gästande Burnley när lagen möttes på söndagen. Det innebär nionde matchen i rad utan förlust för Liverpool i Premier League. Scenen att se Billiga Fotbollströjor är på segerns vägnar.

Två mål på tio minuter från Firmino och Mane begåvade Jurgen Klopps män en 2-1-ledning i intervallet och trots en sen skräck genom ersättare Johann Gudmundsson, kom värdarna slutligen genom oskadd när paret fullföljde sina hängslen efter pausen. Fläktar som bär Liverpool tröja i spelet för deras favoritlagsbränsle. Sedan i 82: e minut gjorde Trent Alexander Arnold en plats på korset till Mane som missade ett öppet mål. Sex minuter senare sköt ett inlägg från straffområdet men Heaton lyckades rädda det.

Även en sen skräck kunde inte hindra Reds att ta alla tre punkterna och flytta tillbaka till en av City och det finns gott om anledning att hoppas att sådana prestationer fortsätter.

مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 21 اسفند 1397 | نظرات ()

Manchester United kommer att vara utan deras talisman Paul Pogba som står inför en upphängning för sitt röda kort i det första laget mot PSG. Om du förväntar dig samma Billiga Fotbollströjor, så kan du komma till vår hemsida.

Paul Pogba sänder i sista minuten av det första benet och de röda djävlarna har lidit ett stort antal skador på flera viktiga spelare under de senaste veckorna. Som hans fans har förberett en Manchester United tröja för att jubla för honom. Han har startat sina sista fyra Premier League-matcher, och har gjort två gånger i mitten av vinsten över Crystal Palace. Han produc United show spirit of Old som Fergie klockor på från stårerade ytterligare en dubbel mot Ralph Hasenhuttls Southampton.

Manchester United kom tillbaka från ett halvtidsunderskott för att besegra Southampton 3-2 på Old Trafford tack vare en sen vinnare från Romelu Lukaku.

:: بازدید از این مطلب : 1
|
|
|
تاریخ انتشار : سه شنبه 14 اسفند 1397 | نظرات ()

Första halva målen från Alexandre Lacazette och Henrikh Mkhitaryan tjänade Arsenal en 2-0 seger över Southampton som flyttade dem till fjärde plats i Premier League-bordet. Det är värt att du sätter på en Billiga Fotbollströjor för att titta på spelet.

Arsenal i december för att avsluta en 22-match obevekad körning för Emerys sida men kunde inte försegla sin första Premier League bortgång över Gunners. Sätt på din Arsenal tröja för att se spelet är den bästa aktiviteten.  De hade slagen Arsenal i december för att avsluta en oslagad running för Emery på 22 matcher, men kunde inte försegla sin första Premier League-seger över Gunners.

Arsenal kan låsa upp konsistensen för att förbli på dessa ställen mitt i Europa League-fotbollen. Visserligen har chefen Unai Emery varit nöjd med detta resultat och några av de mer flytande perioderna av Arsenals prestation.