نوشته شده توسط : Alisa

Lionel Messi klädd Billiga Fotbollströjor blev två mål skytt och låg bakom Barcelonas comeback mot Valencia. Barcelona ger inte upp jakten på La Liga-titeln. Hemmalaget vann målfesten hemma på Camp Nou med 4-2 - och man skuggar fortsatt Real Madrid.

Gästande Valencia visade sig dock vara en hård nöt att knäcka. Barça sparkar igång matchen och tar direkt kommandot mot ett Valencia som pressar relativt högt.

Eliaquim Mangala gav laget ledningen och efter att samme Mangala först visats ut strax före paus. Strax före halvtid, slår Messi en underbar delikat i FC Barcelona tröja passera med destination Luis Suárez. Uruguayanen tar en löpduell mot Mangala, lurar fransmannen, tar sig förbi och kommer fri mot Diego Alves. Messi stegar fram och lurar ner Diego Alves innan han sätter straffen mitt i mål. 2-1 till Blaugrana och Barça har vänt!

Munir El Haddadi satte 2-2 – och trots att Valencia alltså var en man kort levde matchen inför den andra halvleken. Men när Messi sju minuter in i den andra halvleken satte 3-2 orkade inte gästerna och spiken i kistan kom med bara minuter kvar att spela, då genom André Gomes.

De två målen från Messi innebär att han nu gjort 25 i årets La Liga och han toppar skytteligan, tre mål före lagkamraten Luis Suarez. Barcelona är tre poäng efter värsta rivalen Real i tabelltoppen och man har dessutom en match mer spelad.

مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 30 اسفند 1395 | نظرات ()

Det var en sån där kväll på Old Trafford då enstaka busvisslingar hördes genom publiksorlet och man tog en extra bärs i paus.Manchester United är vidare till kvartsfinal i Europa League. I åttondelsreturen mot Rostov stod Zlatan Ibrahimovic för en klackpassning fram till matchens enda mål.Svensken slitage Billiga Fotbollströjor räddade Manchester United igen.

Zlatan Ibrahimovic fanns med från start och var även pigg under den första halvleken. Svensken hade bland annat två stolpträffar som kunde ha gett United-ledningen.Men segermålet och det definitiva avgörandet kom i den andra halvleken. Zlatan Ibrahimovic klackade fram Juan Mata som satte det avgörande 1-0-målet till Old Traffords stora jubel.

I den 70:e minuten klacktouchade Zlatan ett inlägg vidare i straffområdet till Juan Mata som satte 1-0 från nära håll.Matas mål i en Manchester United tröja matchen blev singel,och United är vidare till kvartsfinal i Europa League efter 2-1 sammanlagt.

Men segern lämnar en bitter eftersmak för José Mourinho. Paul Pogba tvingades bryta matchen i början av den andra halvleken på grund av en befarad muskelskada i baksida lår.Fransmannen stannade upp mitt i en löpning och visade snabbt att han ville byta. Pogba tog sig därefter mot höger baksida lår och gick i väg mot omklädningsrummen.

:: بازدید از این مطلب : 49
|
|
|
تاریخ انتشار : جمعه 27 اسفند 1395 | نظرات ()

Hela fotbollsvärlden gapade när Leicester gick hela vägen och knep Premier League-titeln i fjol. Nu har laget bjudit på en ny skräll. 2–0 i returmötet hemma med Sevilla innebär att ”The Foxes” vann åttondelsfinalen med totalt 3–2 och är klart för kvartsfinal i Champions League. Fantastisk seger, Leicester spelarna bar blå Billiga Fotbollströjor kram tillsammans för att fira sin historiska seger.

Med underläge 2-1 och att de allmänt blev utspelade i den första matchen krävdes ett rejält uppsving och åtminstone seger med 1-0 eller mer än två mål för att Leicester skulle avancera mot Sevilla till kvartsfinal i Champions League. Och det gjorde de.

Med tio minuter kvar och bara tio man på banan fick Sevilla straff. Schmeichel klädd Leicester City tröja gick ut för att klippa Vitolos domstol och han lyckades vända bort bollen innan dansken kom rusande och mejade ner Sevilla-spelaren. Kasper Schmeichel kom sent ut på ett avslutsförsök och orsakade straffen, som han dock räddade. Steven N’Zonzi slog en lös straff nästan mitt i mål.

- Otroligt. Jag kan inte riktigt tro på det. Vi är nykomlingar i Champions League, jag förväntade mig inte att vi skulle gå så här långt och här är vi nu, säger Leicesters kapten Wes Morgan.

Ett Leicester i framgång har en närmast osannolik förmåga att göra mål i rätt lägen, kämpa sig till fördelar och rädda sig ur dråpliga situationer.

:: بازدید از این مطلب : 26
|
|
|
تاریخ انتشار : چهار شنبه 25 اسفند 1395 | نظرات ()

Zinedine Zidane lovordade hans Real Madrid sida för att komma igenom ett test spel med Real Betis vinner med 2-1 på Bernabeu på söndag. Vem annars? Sergio Ramos återigen vara matchwinner för Real Madrid. Real Madrid kaptenen hade Billiga Fotbollströjor görs i de sista minuterna för att säkerställa Real Madrid vinna.

Barcelona föll mot Deportivo tidigare under söndagen och Real Madrid hade därmed chansen att gå upp i serieledning i La Liga när man tog emot Real Betis. Nu alla vita Real Madrid tröja plats den första platsen i La Liga tabellen.

I den 25:e minuten tog gästerna ledningen. Målvakten Keylor Navas stod för en jättetavla när han fumlade in Tonny Sanabrias skott i mål. Costa ricanen såg ut att ha kontroll på bollen men när han skulle greppa den slog han in den i eget mål. Fem minuter före pausen hittade Marcelo in med ett fint inlägg till Cristiano Ronaldo som dök fram och nickade in 1-1.

Cristiano Piccini drog på sig sitt andra gula kort i den 78:e minuten och fick lämna planen. Kort därefter skulle Real Madrid ta ledningen. Sergio Ramos, som gjorde ett mål och tvingade fram ett självmål mot Napoli i veckan, klev fram igen och nickade in 2-1 till Real.

Real Madrid är nu två poäng före Barcelona i La Liga, med en match mindre spelad.

:: بازدید از این مطلب : 25
|
|
|
تاریخ انتشار : دو شنبه 23 اسفند 1395 | نظرات ()

Barcelona svarade för en historisk vändning i åttondelsfinalreturen i Champions League, och besegrade Paris Saint-Germain med 6–1. Det var en stor hämnd för PSG, alla Barcelonas spelare bar Billiga Fotbollströjor kram tätt att fira sin seger.

Det blev en mycket dyster Champions League-kväll för Paris Saint-Germain. Det franska storlaget vann det första mötet på Parc de Princes med klara 4-0 och hade ett perfekt utgångsläge inför returmatchen. Men returen på Camp Nou blev en mardröm. PSG förlorade med hela 6-1 - efter att Sergi Roberto satt det avgörande målet i den sista tilläggsminuten.

Inget lag hade lyckats hämta in fyra mål och gå vidare i Champions League. Men Barcelona svarade för en makalös insats på onsdagskvällen. Alla spelare bar FC Barcelona tröja inom området var kraftfull. Barcelona började matchen i ett rasande tempo. Direkt från avspark valde katalanerna att parkera på motståndarnas planhalva. Den höga pressen lönar sig för FC Barcelona och kvällen börjar på bästa möjliga sätt.

Luis Suárez nickade in 1–0 redan i den tredje minuten. Den spanske mittfältsstjärnan Andres Iniesta tog en djupledslöpning, klackade in bollen på chans framför PSG-målet. Neymars dubbel fick Camp Nou att koka, och i den sjätte tilläggsminuten stötte inhopparen Sergi Roberto in 6–1.

:: بازدید از این مطلب : 15
|
|
|
تاریخ انتشار : جمعه 20 اسفند 1395 | نظرات ()

Real Madrid är klart för spel i kvartsfinal i Champions League. Det var inte Real Madrid mot Napoli, det var Real Madrid mot hela Neapel, men allt stöd i Italien hade inte hjälpt när Sergio Ramos släckte allt hopp genom två snabba nickar. Sergio Ramos klädd Billiga Fotbollströjor gjorde två lådor förde den spanska klubben på väg mot en seger 3-1.

Det var dock Napoli, som förlorade det första mötet i Madrid med 1-3, som började bäst. Marek Hamsik hittade fram till Dries Mertens redan efter knappa 25 minuters spel och belgaren kunde från nära håll rulla in ledningsmålet.

Real Madrid vaknade dock - och mittbacken Sergio Ramos vände på matchen på egen hand. Ramos nådde högst med pannan två gånger om inom loppet av fem minuter, vid det andra tillfället gick bollen i nät via Dries Mertens, och ordnade i praktiken avancemanget redan då. Sergio Ramos ser till så att ditt lag vinner både matcher och titlar. Sergio Ramos i Real Madrid tröja är denna tid mest framstående defensiva spelare.

Idag är han den obestridlige ledaren för ett Real Madrid som gjort vinnarvanan till sin absolut största styrka. Numera är det här ett rätt väderbitet gäng, en lagkärna med exceptionellt stor stridsvana. Mod, övertygelse, kraft och tajming. 81 mål nu för den största matchvinnare som mittbacksskrået någonsin skådat.

:: بازدید از این مطلب : 17
|
|
|
تاریخ انتشار : چهار شنبه 18 اسفند 1395 | نظرات ()

Tottenham hemmabesegrade Everton med 3-2 efter en fin insats på White Hart Lane. Harry Kane, den matchwinner som bar Tottenham Billiga Fotbollströjor gjorde två mål och jagade hat-trick i den andra halvan.

Tottenham kan inte annat än vinna matcherna. Avståndet till Chelsea är som det är, och nu handlar det kanske i första hand att hålla avståndet till lagen som jagar spel i Champions League, men nog skadar det inte att Tottenham dessutom spelar riktigt trevlig fotboll. Harry Kane gjorde inget hattrick denna dag, men det var inte långt borta, och han var den som gjorde att det spelmässiga övertaget även resulterade i ett målmässigt överläge. Nu toppar Kane skytteligan på 19 mål i Tottenham Hotspur tröja - ett före tvåan Romelu Lukaku och fyra före Zlatan Ibrahimovic.

Kane ensam i toppen. De var tre som låg på delad skytteligaledning inför matchen. Men nu är Kane ensam i topp med sina 19 fullträffar, Lukaku är två med 18 och Arsenals Alexis Sanchez trea med 17. Assistligan leds också av en Tottenham–spelare – nämligen Eriksen. Harry Kane är i hysterisk målform.

Det betyder nytt klubbrekord – för aldrig tidigare har Tottenham vunnit nio hemmamatcher i rad i Premier League.

|
|
|
تاریخ انتشار : دو شنبه 16 اسفند 1395 | نظرات ()

Inte för att stoppa är porten-express i FC Bayern München. Bayern München kvar på kurs Berlin och Triple tack vare exceptionell Robert Lewandowski. Den polska världsklass anfallare avslutat en skrämmande svag Schalke 04 i 3-0 med sin obligatoriska mål nummer 29 och 30 nästan all-time här säsongen i en Bayern Billiga Fotbollströjor och hjälpte rekord kopp vinnare i åttonde DFB Cup semifinalen på rad.

Än en gång, var Robert Lewandowski och Thiago imponerad av den imponerande comeback av Franck Ribéry, med imponerande mål. Lewandowski, som återigen dominerade ligan, kom på baksidan av Franck Ribéry och också inrättat Thiago 3-0. I 34 senaste tävlingsmatcherna, nu 28-åriga bära Bayern München tröja har 36 lagstadgade poäng och är mer än någonsin München "livförsäkring" för avgörande veckor.

"Vi har nyligen visat att vi är riktigt bra på fotboll och göra mål. De första minuterna var vi offensiv mycket bra, Schalke kunde göra ingenting", sade Lewandowski. Den klara seger understryker enastående form av Bayern.

Tack vare Robert Lewandowski, Bayern München nu vinnare i åttonde DFB Cup semifinalen i rad.

:: بازدید از این مطلب : 21
|
|
|
تاریخ انتشار : جمعه 13 اسفند 1395 | نظرات ()

Champions League-åttondelsfinalen mellan ManchesterCity och Monaco hade allt och lite till. ManchesterCity vände till 5–3-seger i en match som hade om inte allt så det allra mesta. Ein unvergessliches Spiel für ManchesterCity, alle Manchester City-Spieler trug Billiga Fotbollströjor war der Held der Nacht.

Åtta mål totalt, två tvåmålsskyttar, en otrolig vändning - och ett av säsongens kanske vackraste mål. I en helt galen match i Manchester bjöds nämligen publiken på ett av säsongens snyggaste mål från Radamel Falcao, åtta (!) mål totalt - och en imponerande vändning av ManchesterCity.

Sergio Agüero kvitterade med sitt andra mål i matchen i Manchester City tröja, ohn Stones följde upp med sitt första för klubben i Champions League och Leroy Sané dunkade in 5–3.

Hemmalaget låg under med både 2-1 och 3-2 innan man startade sin forcering under den sista delen av matchen. Sergio Agüero bombade in kvitteringen till 3-3 på volley med 20 minuter kvar och därefter fick John Stones, som blivit bortgjord av Falcao tidigare i matchen, revansch då han styrde in 4-3 på hörna. Leroy Sané avslutade en målfest utan dess like då han under slutminuterna rullade in 5-3 i öppet mål.

Det är nu fördelCity inför den kommande returen som spelas onsdagen den 15 mars.

|
|
|
تاریخ انتشار : چهار شنبه 4 اسفند 1395 | نظرات ()

Tottenham är vidare i FA-cupen. Harry Kane hade en trevlig eftermiddag i FA-cupen borta mot Fulham. Tottenham vann med 3-0 och Kane gjorde samtliga mål. Harry Kane var spelets enda matchwinner i Tottenham Billiga Fotbollströjor. Kanes hattrick bröt Spurs negativa trend och äntligen lossnade offensiven.

Harry Kane assisterades två gånger om av Christian Eriksen och styrde in både 1–0 och 2–0 på ett snarlikt sätt precis framför mål – en i första och en i andra halvlek. Det var Kanes andra hat-trick i hans sista sju matcher i Tottenham Hotspur tröja och han har nu säckar 20 mål i sina sista 22 London derbyn.

Med kvarten kvar att spela fullbordade 23-åringen sitt hattrick. Dele Alli frispelade Kane som kyligt placerade in 3–0 i nätmaskorna. Kane, som nu gjorde fem hatt knep för Tottenham, mer än Lineker, sade: "Jag trodde chefen skulle ta mig, så när jag fick den chansen och placera den över ribban Jag trodde det var den sista chansen jag skulle ha. Men lyckligtvis kunde jag överraska tredje innan jag fick tas bort. "

Tottenham spelade inte som ett lag i en svacka. Det var en grundtrygghet och en självklarhet över Spurs agerande. Harry Winks spelade istället för Mousa Dembele och Kieran Trippier klev in istället för Kyle Walker, men i övrigt satsade Pochettino på samma utespelare som hände förväntas göra om det här var en ligamatch.