Tottenham ruttar Man United för att höja trycket på Jose Mourinho
نوشته شده توسط : Alisa

Mot slutet gjorde Spurs 3-0 vilket gav en riktigt behaglig avslutning på matchen. Harry Kane gjorde ett mål och Lucas Moura gjorde två mål när Spurs ställde till det ordentligt för Jose Mourinho. Det är värt att du sätter på en Fotbollströjor Barn för att titta på spelet.

Briljanta mål från Harry Kane och Lucas Moura gav Spurs en dröm start till andra halvlek med båda målen inom de första sju minuterna av omstarten. Sätt på din Tottenham Hotspur tröja för att se spelet är den bästa aktiviteten. Harry Kane ledde hem Kieran Trippiers hörn på 50 minuter för att få Spurs i ledningen. Lucas Moura fördubblade snabbt sin fördel, när han krullade Christian Eriksens pass över målvakten David De Gea.

Tottenham, under tiden, firade sin tredje vinst på spinnet för att markera en oklanderlig start på den nya säsongen för Mauricio Pochettino män.