Atletico har vunnit tre av titlarna och Sevilla lika många
نوشته شده توسط : Alisa

Atlético Madrid är för tredje gången mästare i Europa League. Finalen mot Marseille blev en odramatisk historia – detta efter dubbla mål från Antoine Griezmann. Du vill fira segern med dem, då kan du välja din Fotbollströjor Barn på vår hemsida.

Marseilles målvakt Steve Mandaanda bjöd på en dålig rensning efter 21 minuters spel som ledde till matchens öppningsmål. Superstjärnan Antoine Griezmann tackade och gav sitt Atletico ledningen. Fans som bär Atlético Madrid tröja i spelet för deras favoritlagsbränsle. Tio minuter senare kom nästa smäll för Marseille. Landslagsmittfältaren Dimitri Payet slog upp en lårskada och brast ut i gråt.

Atletico Madrid gjorde Marseille betala ett misstag tidigt och Antoine Griezmann gjorde två mål för att leda den spanska klubben till en 3-0 seger i Europa League-finalen i Lyon, Frankrike.