Manchester United tätade till titelracet
نوشته شده توسط : Alisa

Det blev ingen rolig tillställning för Chelsea när man på påskdagen resten till Old Trafford för möte med José Mourinhos Manchester United. José Mourinho fick sin revansch när Manchester United tog en stark 2-0-seger mot Chelsea. Det var en viktig seger för Manchester United, spelare och fans hade en Billiga Fotbollströjor var alla jublade av segern.

Att Zlatan Ibrahimovic, som bänkades från start, skulle behöva vila är befängt med tanke på att svensken hade nästan tre veckor ledigt mellan den 16 mars och 4 april. Det var första gången Zlatan Ibrahimovic inledde en Premier Leauge-match på bänken – men han hade ingen anledning att misströsta. Mourinho gav Marcus Rashford chans som en central anfallare och efter sju minuter hade 19-åriga hade Manchester United tröja exploderar i glädje på planen .

Rashford tog emot en djupledspassning från Ander Herrera och var iskall när han ryckte ifrån David Luiz och tryckte in bollen bakom Asmir Begovic. Andra halvlek hade pågått i tre minuter när Ander Herrera fick skottläge innanför straffområdeslinjen. Bollen touchade en täckande Kurt Zouma, ändrade riktning och ställde Begovic.

Resultatet 2-0 stod sig och United tog därmed en urstark seger mot tabellettan. Det innebär att ligatiteln kan vara hotad för Chelsea – Tottenham ligger nu endast fyra poäng bakom och lurar.