Brasilien första nation till VM
نوشته شده توسط : Alisa

I Brasilien är det desto muntrare miner. Landet blev i natt som första nation klart för VM i Ryssland 2018. Segern mot Paraguay var den åttonde raka i kvalet för Neymar & co som toppar Sydamerikas VM-kvalgrupp överlägset – nio poäng före tvåan. Neymar, bar Barcelona man Billiga Fotbollströjor med armbandet för första gången på över ett år att spela huvudrollen i Selecao seger över Paraguay.

Tio minuter före paus väggspelade Philippe Coutinho med Paulinho innan han sköt ett lågt skott från distans som gick in vid paraguayanske målvakten Antony Silvas högra stolpe. I andra halvlek kom mycket att handla om Neymar. Efter sju minuter fick han en billig straff som han själv tog hand om, men Antony Silva lyckades rädda. Neymar bar Brasilien matchtröja hade även en 3-0 mål underkänt för offside innan Marcelo kom så småningom till tredje klass fortfarande med fyra minuter kvar.

Men som sagt mer av Neymar ödmjukhet än det gjorde om Brasiliens senaste tiden. De två föregående åren hade tagit lite men frustration för Barcelona mannen som på formen kan mycket väl vara den bästa spelaren på planeten just nu. Det är nu åtta segrar i rad för Brasilien, med 23 gjorda mål och två medgav. En plats i VM är alla men bekräftade.